Kuinka lisään toistuvia hintoja?

Jos haluat asettaa tiettyille päiville (esim. viikonloppuisin) erikoishintoja, klikkaa kohtaa Aseta toistuvat hinnat kalenterin alla. Valitse haluamasi viikonpäivät sekä syötä alkamis- ja päättymispäivämäärä kenttään Valitse päivämäärät. Syötä haluamasi hinta kohtaan Aseta uusi hinta per päivä. Klikkaa sitten kohtaa Lähetä.

Kun olet saattanut nämä toimenpiteet loppuun, näet uudet hinnat kalenterissa.

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoa päivämäärien valitsemisesta kalenterissa.