Kuinka asetan päivittäisen, viikottaisen ja kuukausittaisen hinnan eri aikaväleille (sesonkihinnat)?

Voit asettaa tarjouksellesi korotettuja hintoja tai alennuksia tiettyinä aikaväleinä jos esim. kaupungissasi järjestetään festivaalit ja haluat väliaikaisesti korottaa hintoja.

Asettaaksesi päivä-, viikko- tai kuukausikohtaisia hintoja, valitse aikaväli, jona haluat periä erikoishinnan. Syötä yökohtainen hinta aikavälille kenttään Aseta uusi hinta per päivä.

Jos haluat asettaa viikko- tai kuukausikohtaisen erikoishinnan tai alennuksen pidemmille yöpymisille, käytä kohtaa Ilmoita uusi hinta 7 yötä ylittävälle majoitukselle tai Ilmoita uusi hinta 28 yötä ylittävälle majoitukselle. Klikkaa Vahvista tallentaaksesi muutokset.

Jos haluat muuttaa kokonaan hintoja, käytä osiota Hinnoittelu ja ehdot.

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoa aikavälin valitsemisesta kalenterissasi.

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoa hinnoittelusta ja ehdoista.