Kuinka valitsen päivämääriä kalenterissani?

Muokkaaksesi kalenterin asetuksia, sinun on ensin valittava haluamasi aikaväli, jolle haluat asetuksia muuttaa.

Valitaksesi yhden päivän, klikkaa haluttua päivää, jolloin avautuu muutosvaihtoehdot sisältävä pop-up-ikkuna. Valitaksesi useita ei-peräkkäisiä päiviä (esim. 17., 19. ja 23.), pidä CTRL-näppäinä pohjassa, klikkaa kaikki haluttuja päiviä ja vapauta sitten CTRL-näppäin. Jos haluat valita useita peräkkäisiä päiviä, klikkaa nistä ensimmäistä ja vedä hiiri viimeiselle päivälle.

Kun olet valinnut kalenterissasi päiviä ja aikavälejä, avautuu muutosvaihtoehdot sisältävä pop-up-ikkuna.

Valitaksesi yhden tai useimpia päiviä, voit myös seurata kalenterin alla olevia ohjeita. Syötä yksinkertaisesti alku- ja päättymispäivämäärät kenttään Valitse päivämäärät. Voit sitten käyttää kalenterin alla olevaa valikkoa muokkaaksesi saatavuutta ja hintoja valittuina päivämäärinä.