Kuinka aktivoin tarjoukseeni tiedoksiannot tekstiviestitse? Miten ne toimivat?

Aktivoidaksesi tiedoksiannot tekstiviestitse:

• Siirry käyttäjätilisi osioon Profiiliasetukset
  • Klikkaa kohtaa Tiedoksiannot tekstiviestitse
  • Syötä matkapuhelinnumerosi ja merkitse kohta Vastaanota tekstiviesti haluamasi tarjousten vieressä
  • Klikkaa kohtaa Tallenna

Voit luoda oman koodin kaikille tarjouksillesi, jos sinulla on niitä useampi. Tämä koodi lisätään jokaiseen tiedoksiantoon, jotta tiedät mistä tarjouksesta on kyse. Tämä koodi on korkeintaan 8 merkkiä pitkä ja alfanumeerinen. Luodaksesi omia koodeja monelle tarjoukselle:

• Siirry käyttäjätilisi kohtaan Profiiliasetukset ja klikkaa kohtaa Tiedoksiannot tekstiviestitse
  • Jokaisen tarjouksen vierellä on valmiiksi koodi, jonka voit muutta omaksesi
  • Anna haluamasi koodi ja klikkaa sitten Tallenna

Aktivoimalla tiedoksiannot tekstiviestitse, saat viestin joka kerta kun saat varauspyynnön. Vastaa luvulla 11 hyväksyäksesi pyyntö, ja luvulla 99 jos haluat hylätä sen. Vastaa aina numeroon, josta viesti on lähetetty, muuten järjestelmämme ei voi käsitellä vastaustasi.

Tiedoksiantojen vastaanottaminen on täysin ilmaista. Niiihin vastaaminen maksaa normaalin tekstiviestin verran. On mahdollista, että saat viestejä monesta eri numerosta. Ota huomioon, että vastaaminen maksaa ulkomaanviestin verran, jos asut muualla kuin saksassa.