Miten majoitukseen saapuminen tapahtuu?

Kun varauspyyntösi on vahvistettu suosittelemme, että otat yhteyttä majoittajaan niin pian kuin mahdollista sopiaaksesi saapumisesta ja tapaamispaikasta. Jos olet möhässä tai lentosi on myöhässä, kerro siitä majoittajallesi heti, jotta hän voi valmistautua tapaamisajan muuttumiseen.

Voit ottaa yhteyttä majoittajaan käyttäen Wimdun viestijärjestelmää tai majoittajan yhteystietoja, jotka löydät kohdasta Varaukseni käyttäjätilissäsi.

Jotkut majoittajat perivät vierailta lisämaksuja kuten vuokravakuuden tai siivousmaksun. Jos majoittaja perii lisämaksuja, hänen on ilmoitettava niistä selvästi majoituksen kuvauksessa. Hänen on ilmoitettava myös maskujen määrät ja maksutavat.

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja saapumisesta majoitukseesi.