Miten vastaan "Sinulle on Wimdu-postia" -viestiin?

Kun majoittaja ottaa sinuun yhteyttä Wimdun viestijärjestelmää käyttäen, saat meiltä "Sinulle on postia" -ilmoituksen käyttäjätiliisi yhdistettyyn sähköpostitiliin.

Voit lukea viestin painamalla sähköpostissa kotaa Vastaa. Ole hyvä ja huomioi, että sinun on kirjauduttava Wimdu käyttäjätiliisi ennen kuin voit lukea viestin.

Voit katsoa viestit myös siirtymällä suoraan käyttäjätilisi kohtaan Sapuneet. Klikkaa kohtaa katso haluamasi viestin oikeassa yläkulmassa. Voit vastata majoittajalle kirjoittamalla kohtaan viesti sivun yläosassa ja klikkaa sitten kohtaa Lähetä viesti.