Miten etsin majoituksia Wimdun avulla?

Löytääksesi majoituksia matkakohteessasi, syötä yksinkertaisesti matkakohteesi ja matkasi ajankohta hakukenttään wimdu.fi sivulla ja klikkaa kohtaa Hae. Voit myös rajoittaa hakutuloksia syöttämällä vieraiden ja makuuhuoneiden määrän.

Sinulle näytetään nyt lista vapaana olevista majoituksista matkakohteessasi. Voit suodattaa hakutuloksia edelleen rajoittamalla hintaa, majoituksen tyyppiä, mukavuuksia ja kaupunginosia. Voit myös suodattaa hakutuloksia kartan avulla, jolla voit zoomata haluamasi alueelle. Klikkaa majoituksen kuvaa tai otsikkoa saadaksesi lisätietoja siitä.

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja majoituksen löytämisestä Wimdun avulla.