Onko varaukseni vahvistettu heti kun olen jättänyt varauspyynnön?

Kun olet jättänyt varauspyynnön, majoittajalla on vuorokausi aikaa hyväksyä tai hylätä varauspyyntö. Heti kun majoittaja on vastannut pyyntöön, saat meiltä sähköpostin, jossa kerrotaan onko varaus hyväksytty vai hylätty.

Jotkut majoittajat antavat mahdollisuuden välittömään varaukseen, mikä tarkoittaa, että varauksesi hyväksytään heti kun painat nappia Varaa nyt. Majoitukset, joissa on mahdollisuus välittömään varaukseen, voit tunnistaa ikonista ja pienestä tekstistä kuvan vasemmassa kulmassa hakutuloksissa. Välittömästä varauksesta kerrotaan myös maksusivulla.

Kun varauksesi on vahvistettu, saat majoittajan yhteystiedot ja majoituksen tarkan osoitteen sähköpostitse. Voit myös katsoa nämä tiedot käyttäjäprofiilisi osiosta Matkani.

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja varauksen tekemisestä.