Mitkä tiedot minun on annettava jättääkseni varauspyynnön?

Jättääksesi varauspyynnön Wimdun kautta, sinulla on oltava käyttäjätili. Tee näin luodaksesi käyttäjätili:

• Klikkaa kohtaa Kirjaudu sisään kotisivun oikeassa yläkulmassa
  • Klikkaa kohtaa Rekisteröidy tästä
  • Kirjaudu joko käyttäen Facebook tiliäsi tai syöttämällä tarvittavat tiedot

Löydä vapaana olevat majoitukset:

Löytääksesi vapaana olevat majoitukset, sinun on:

• Syötettävä saapumis- ja lähtöpäivämääräsi
  • Syötettävä vieraiden määrä

Voit ottaa yhteyttä majoittajaan käyttäen Wimdun viestijärjestelmää, jonka avulla voit varmistaa majoituksen saatavuuden tai saada vastaukset sinua askaruttaviin kysymyksiin ennen varauspyynnön jättämistä.

Varauspyynnön jättäminen

Kun olet valinnut majoituksen, sinun on jätettävä majoittajalle varauspyyntö. Sen teet näin:

• Klikkaa kohtaa Varaa nyt
  • Tarkista matkasi yksityiskohdat ja sen hinta
  • Valitse haluamasi maksutapa
  • Anna maksutietosi
  • Klikkaa kohtaa Varaa nyt

Jättääksesi varauspyynnön, sinun on oltava kirjauduttuna käyttäjätiliisi. Jos sinulla ei vielä ole käyttäjätiliä, voit luoda sellaisen tällä sivulla.

Vahvistus majoittajalta

Kun olet jättänyt varauspyynnön, majoittajalla on vuorokausi aikaa joko hyväksyä tai hylätä varauspyyntösi. Kun majoittaja on vastannut varauspyyntöösi, saat sähköpostin, joka kertoo onko pyyntösi hyväksytty vai hylätty. Jotkut majoittajat ottavat vastaan välittömiä varauksia, mikä tarkoittaa, että varauksesi hyväksytään automaattisesti kun klikkaat kohtaa Varaa nyt.