Kuinka etsin majoitusta Wimdulla? / Miten filttereitä käytetään?

Löytääksesi majoituksia matkakohteessasi, syötä yksinkertaisesti matkakohteesi hakukenttään wimdu.fi kotisivulla ja klikkaa kohtaa Hae. Voit myös rajoittaa hakutuloksia syöttämällä vieraiden ja makuuhuoneiden määrän.

Sinulle näytetään nyt lista vapaana olevista majoituksista matkakohteessasi. Hakutulos-sivuilla voit suodattaa tuloksia edelleen rajoittamalla hintaa, majoituksen tyyppiä, mukavuuksia ja kaupunginosia. Majoitukset voidaan järjestää suosion tai hinnan mukaan. Klikkaa majoituksen kuvaa tai otsikkoa saadaksesi lisätietoja siitä.

Voit myös hakea tiettyä majoitusta syöttämällä sen nimen tai koodin hakukenttään.

Voit tallentaa majoitukset, joista pidät klikkaamalla kohtaa Lisää suosikkeihin.