Kuinka lisään majoituksen palveluun?

Ennen kuin lisäät tarjouksesi palveluun, sinun on rekisteröidyttävä. Voit rekisteröityä ilmaiseksi painamalla Kirjaudu sisään -nappia kotisivun yläosassa. Klikkaa sitten kohtaa Rekisteröidy tästä.

Voit rekisteröityä palveluun joko Facebook-tilisi avulla tai antamalla nimesi, sähköpostiosoitteesi ja haluamasi salasanan.

Luodaksesi tarjojus, varmista, että olet kirjautunut sisään ja seuraa sitten näitä ohjeita:

• Klikkaa kohtaa Luo tarjous nyt sivun yläosassa
  • Syötä majoituksesi osoite ja muut tiedot
  • Klikkaa kohtaa Tallenna ja jatka
  • Seuraa ohjeita saattaaksesi tarjouksen luominen loppuun
  • Klikkaa kohtaa Näytä verkossa nähdäksesi miltä tarjouksesi näyttää sivuillamme

Ennen kuin tarjouksesi voidaan julkaista, sinun on annetava joitain lisätietoja:

• Siirry kohtaan Lisää tarjoukseesi otsikko ja kuvaus ja kerro majoituksestasi lisää yksityiskohtia: luo mieleenjäävä otsikko, kirjoita tarkka kuvailu ja aseta talosi säännöt. Voit halutessasi antaa tiedot monella eri kielillä, jotka löydät sivun pudotusvalikosta. Kuvailusi tulee olla noin 130 sanaa pitkä. Alkuperäisen kuvailun on oltava englanniksi. Klikkaa viimeiseksi kohtaa Tallenna.
  • Siirry kohtaan Lisää kuvia tarjoukseesi.Sinun on:
    • Lisättävä tarjoukseesi ainakin 10 kuvaa ja jokaisesta vuokrattavasta huoneesta on oltava kuva
    • Ota kuvat kulmasta ikkunaa kohti
    • Lisää ainoastaan vaakakuvia
    • Ota kuvia lapsen näkökulmasta näyttääksesi paremmin tilan koon ja muodon
    • Varmista, että kuvissa on tarpeeksi valoa
    • Ota kuvia, jotka näyttävät miltä asuntosi todellisuudessa näyttä
  • Lataa kuvat ja paina sitten kohtaa Tallenna.
  • Siirry kohtaan Vahvista asuntosi osoite varmistaaksesi, että osoite on oikein ja klikkaa sitten Tallenna.
  • Siirry kohtaan Lisää puhelinnumero antaaksesi omat yhteystietosi. Sinut siirretään tarjouksesi osioon Yksityiskohdat, jossa voit myös valita majoituksesi tyypin, mahdollisen vierasmäärän, makuuhuoneiden määrän, asunnon pinta-alan, kerrosmäärän ja valita kaikki tarjolla olevat mukavuudet. Tallenna lopuksi.

Osiossa Kalenteri voit lisätä sesonkihintoja, määrittää majoituksesi saatavuuden ja minimiyömäärän. Voit myös asettaa erikoishintoja tai erikoisminimiyömääriä tietyille päiville. Klikkaa Vahvista tallentaaksesi muutokset.

Siirry kohtaan Hinnoittelu ja ehdot tarkistaaksesi, että hinnat ovat oikein, lisäämään mahdollinen siivousmaksu ja muut lisämaksut sekä asettamaan alennuksia pidemmille yöpymisille. Voit valita myös haluamasi peruutusehdot, minimi- ja maksimiyömäärän sekä tulo- ja lähtöajat.

Lopuksi voit klikata kohtaa Katso verkossa nähdäksesi miltä tarjouksesi näyttää sivuillamme.

Kun tarjous on luotu, lähetämme sinulle vahvistusviestin ja tarjous lähetetään tiimimme tarkastettavaksi. Tarjous julkaistaan vasta, kun se on tarkistettu.

Ole hyvä ja ota huomioon, että Wimdu ei enää (10.12.2013 jälkeen) julkaise Kuuballa olevia tarjouksia, ellei sinulla ole maksutapaa muualla maailmassa. Emme myöskään julkaise tarjouksia Syyriassa, Iranissa, Pohjois-Koreassa tai Valkovenäjällä, riippumatta maksutavasta.