Kuinka otan yhteyttä majoittajaan jos minulla on lisäkysymyksiä?

Wimdun viestijärjestelmä antaa sinulle mahdollisuuden lähettää helposti viestejä majoittajallesi. Ota yhteyttä -nappi sijaitsee majoittajan kuvan alla majoitussivun oikealla puolella. Klikkaa kohtaa Ota yhteyttä lähettääksesi majoittajalle viesti.

Voit ottaa yhteyttä majoittajaasi käyttäen Wimdun viestijärjestelmää varmistaaksesi majoituksen saatavuuden tai kysyäksesi sinua askaruttavat lisäkysymykset ennen varaukspyynnön jättämistä. Sinun on kirjauduttava käyttäjätiliisi kirjottaaksesi majoittajalle, muuten majoittajasi ei saa viestiäsi. Kun varaus on tehty, voit käyttää viestijärjestelmää myös sopiaksesi saapumisesta ja avainten luovutuksesta. Voit käyttää järjestelmää myös koko matkasi ajan kommunikoidaksesi majoittajan kanssa.

Voit katsoa majoittajan viestit käyttäjätilisi osiosta Saapuneet.