Kuinka peruutan varaukseni?

Kaikki peruutukset on tehtävä Wimdun kautta. Jos sinun on peruutettava varaus, ole hyvä jä täytä yhteydenottolomake ja varmista, että lisäät viestiin varausnumerosi ja käyttäjätiliisi yhdistetyn sähköpostiosoitteen. Peruutus ei ole voimassa ennen kuin olet saanut meiltä vahvistuksen siitä sähköpostitse.

Palautettava rahamäärä riippuu siitä, milloin olet tehnyt varauksen ja siitä, mitkä peruutusehdot majoittaja on valinnut. Varaamasi majoitus seuraa joitain nästä kolmesta peruutusehdoista; ilmainen, kohtalainen tai tiukka. Voit tarkistaa palautettavan rahamäärän käyttäjätilisi kohdasta Matkani. Valitse haluamasi matka ja klikkaa kohtaa Varauksen yksityiskohdat. Klikkaa kohtaa Peruutusehdot , jolloin järjestelmä laskee palautettavan rahamäärän.

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja peruutuksista.