Miten varaan majoituksen?

Löytääksesi vapaana olevia majoituksia:

• Syötä saapumis- ja lähtöpäivämääräsi
  • Syötä vieraiden määrä

Voit ottaa yhteyttä majoittajaan käyttäen Wimdun viestijärjestelmää. Näin voit varmistaa asunnon saatavuuden tai kysyä sinua askaruttavat kysymykset ennen varauspyynnön jättämistä.

Varauspyynnön jättäminen

Kun olet valinnut mieleisesi majoituksen, sinun on jätettävä majoittajalle varauspyyntö. Sen teet näin:

• Klikkaa kohtaa Varaa nyt
  • Tarkista matkasi tiedot ja sen kokonaishinnan
  • Valitse maksutapasi
  • Syötä maksutietosi
  • Klikkaa kohtaa Varaa nyt

Sinun on oltava sisäänkirjautunut palveluun tehdääksesi varaus. Jos sinulla ei vielä ole käyttäjätiliä, voit luoda sellaisen tällä sivulla.

Varausvahvistus

Kun olet jättänyt varauspyyntösi, majoittajalla on vuorokausi aikaa hyväksyä tai hylätä varauspyyntösi. Kun majoittaja on vastannut pyyntöösi, saat sähköpostin, jossa kerrotaan, onko pyyntösi hyväksytty vai hylätty. Joissain majoituksissa on välitön varaus, mikä tarkoittaa, että varauksesi hyväksytään heti kun painat kotaa Varaa nyt.

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja varauksen tekemisestä.