Kuinka luon käyttäjätilin?

Ottaaksesi yhteyttä majoittajiin ja lähettääksesi varauspyyntöja, sinun on luotava käyttäjätili. Tilin luominen ei maksa mitään. Jos et ole kirjautunut Wimdu-palveluun käyttäjätilisi kautta, et valitettavasti voi varata tai lähettää viestejä majoittajille.

Luodaksesi Wimdu –käyttäjätilin, klikkaa kohtaa Kirjaudu sisään kotisivun oikeassa yläkulmassa. Klikkaa seuraavaksi kohtaa Rekisteröidy tästä ja kirjaudu palveluun joko Facebook-profiilisi kautta, tai syöttämällä nimesi, sähköpostiosoitteesi ja toivomasi salasanan.

Kun klikkaat kohtaa Rekisteröidy, sinut ohjataan suoraan uuteen käyttäjätiliilisi, jossa voit täyttää profiilisi tiedot ja lisätä siihen valokuvasi.

Käyttäjätili on hyvä tapa antaa etukäteen hieman tietoja itsestäsi mahdollisille majoittajille. Tili mahdollistaa myös sen, että voimme käsitellä varauksiasi turvallisesti ja varmistaa palvelun toimivuuden. Tämän lisäksi seuraamme tilisi avulla kaikkia varauksiasi, jotta voimme tarjota sinulle mahdollisimman asiantuntevaa asiakaspalvelua.

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja käyttäjätilisi toiminnoista.