Hvad hvis jeg er nødt til at annullere en booking efter allerede at have accpteret den?

For at annullere en reservation, efter at den er blevet accepteret, skal du logge ind på din brugerkonto, klikke på ‘Mine Bestillinger’ og derefter på ‘Mine Annoncer’. Her kan du vælge hvilken booking du ønsker at annullere. Afbestilling af en reservation gennem denne side genererer en automatiseret aflysningsformular, som vil blive sendt til gæsten. Annulleringen er kun bekræftet, når du modtager en bekræftelsesmail fra Wimdu.

Bemærk at annullering af en reservation vil automatisk give din ejendom en et-stjernet rating og kan mindske din position i søgeresultaterne.

Wimdu vil også opkræve et afbestillingsgebyr, som vil blive trukket fra din næste booking:

• 15% af den samlede pris vil blive fratrukket, hvis reservationen er annulleret 8 dage eller mere før check-in
  • 50% af den samlede pris vil blive fratrukket, hvis reservationen afbestilles mindre end 8 dage før check-in