Jeg ønsker at registrere mig som vært hos Wimdu. Kan jeg gøre dette via Wimdu Host App'en?

I øjeblikket giver Wimdu Host App'en dig ikke mulighed for at registrere dig og/eller oprette en annonce på Wimdu. For at registrere dig og/eller oprette en annonce hos os, henviser vi dig til vores hjemmeside. Vi arbejder i øjeblikket på at forbedre App'en og vil oprette denne funktion snart.

Klik her for mere information om Wimdu Host App'ens funktioner.