Hvorfor kan jeg ikke logge ind på Wimdu Host App'en?

Hvis du har problemer med at logge på Wimdu Host App'en, prøv venligst løsningerne beskrevet herunder:

• Tjek at email adresse og password er indtastet korrekt.
  • Tjek din internetforbindelse . Hvis du har en dårlig internetforbindelse, kan det være, at App'en ikke kan bekræfte dine detaljer og derfor ikke kan give dig tilladelse til at logge ind. Så snart du er logget ind, bør du forblive logget ind, selv uden internetforbindelse.
  • Tjek at du er registreret på Wimdu med den email du bruger til at logge ind med. Du kan tjekke hvilken email adresse du har brugt til at registrere dig med, ved at gå til din brugerkonto via vores hjemmeside og klikke på ‘Profil indstillinger’.
  • Tjek at du har oprettet en annonce på Wimdu: Kun Wimdu værter kan logge ind på Wimdu Host App'en. Din annonce behøver ikke være publiceret eller kunne bookes, den skal bare være oprettet.

Klik her for mere information om hvordan du logger ind, hvis du er registreret ved at bruge din Facebook profil.