Jeg har registreret mig hos Wimdu via Facebook, hvordan logger jeg ind på Wimdu Host App'en?

Muligheden for at logge ind via Facebook er endnu ikke blevet implementeret i Wimdu Host App'en. Du kan oprette et password til Wimdu Host App'en ved at logge ind på din brugerkonto. Gå til ‘Profil indstillinger og klik på ‘Ændre dit password’ og derefter ‘Glemt password’. Passwordet, som du har angivet, kan bruges til at logge på Wimdu Host App'en, sammen med den email adresse der er forbundet til din Facebook profil. Vi arbejder i øjeblikket på at forbedre denne funktion.