Hvordan administrerer jeg mine bookinger på Wimdu Host App'en?

Dine bookinger kan administreres på samme måde, som på vores hjemmeside.

Gå til 'Anmod' for at finde alle dine 'Afventende bookinganmodninger', som er bookinganmodninger der kræver øjeblikkelig handling. Du kan acceptere eller afvise disse bookinger så snart du er forbundet til internettet. Feltet 'Bookinger' indeholder din bookinghistorie og der kan du se alle de kommende, tidligere og afviste bookinger.

På både 'Afventende booking anmodninger' og på 'Bookinger' har du adgang til alle detaljer om dine bookinger, såsom hvor mange gæster der tjekker ind, gæsternes check-in og check-out datoer, hvor mange penge du vil tjene og du kan sende din gæst en besked osv.