Hvordan aktiverer jeg Øjeblikkelig Booking på mine annoncer? / Kan jeg aktivere Øjeblikkelig Booking for forskellige boliger?

Hvis du er berettiget til Øjeblikkelig Booking funktionen, vil et Øjeblikkelig Booking mærke vises på ‘Mit skrivebord’ på din brugerkonto. Ved at klikke på dette mærke kan du anmode om Øjeblikkelig Booking for dine annoncer. Vi vil informere dig, så snart funktionen er aktiveret. Hvis du har mere end én ejendom og kun vil have aktiveret Øjeblikkelig Booking for nogle af dem, skal du kontakte vores kundeservice.

Bemærk, at Øjeblikkelig Booking kun er tilgængelig for værter, der har en lang liste af accepterede bookinger.