Når min kalender er synkroniseret, kan jeg så tilsidesætte tilgængelighed i min Wimdu kalender?

Kalenderen du importerer til din brugerkonto overskriver tilgængeligheds indstillingerne i din Wimdu kalender. Enhver dato der er blokeret af den importerede kalender kan ikke ændres til 'tilgængelig' ved hjælp af Wimdu kalenderen. For at foretage sådanne ændringer, skal du gøre dagen til rådighed i din eksterne kalender. Du kan dog stadig blokere adgangen til din ejendom direkte gennem Wimdu kalenderen. Disse ændringer vil ikke blive vist i din eksterne kalender.

Vi anbefaler, at du holder din kalender synkroniseret for at sikre den er opdateret på alle tidspunkter.