Hvordan kan jeg synkronisere min Wimdu kalender med andre kalendere?

Åbn den kalender du ønsker at synkronisere med din Wimdu kalender. Log ind på din brugerkonto og gå til ‘Mine annoncer’. Klik på ‘Se kalender’ ved siden af din annonce. Rul ned til ‘Import og synkroniser kalender’ og indsæt ICAL link fra den oprindelige kalender ind i feltet. Klik på ‘Importer’.

Hvis du ønsker yderligere information om, hvordan du synkroniserer din Wimdu annonce med forskellige hjemmesider eller personlige kalendere, skal du kontakte vores kundeservice der vil guide dig gennem processen.