Hvordan nulstiller jeg specielle priser og minimum ophold?

Du kan fjerne eventuelle særlige priser eller krav for minimum ophold, som ikke længere er nødvendige, ved hjælp af din annoncekalender. Vælg de datoer hvortil du ønsker at nulstille den særlige pris minimum ophold. I bunden af denne sektion vil du se 2 afkrydsningsfelter:‘Nulstil særlige priser’ og ‘Nulstil særligt minimum ophold’. Sæt kryds i det relevante felt for at fjerne specielle indstillinger og nulstille de valgte datoer til den normale pris og minimum ophold. Vælg ‘Bekræft’ for at bekræfte disse ændringer

Når disse trin er afsluttet, vil dine annoncer bringes tilbage til de faste priser, som du har angivet i fanen prisfastsættelse.

Klik her for mere information om valg af et datointerval i kalenderen.

Klik her for mere information om priser og vilkår.