Hvordan indstiller jeg tilgængeligheden af min annonce?

Din annonce vises som tilgængelig på alle datoer, undtagen de dage, hvor du har en bekræftet booking. For at blokere datoer, hvor du ikke ønsker at være vært for nogen, skal du indstille dem som utilgængelige i kalenderen.

For at gøre dette, skal du for det første vælge de datoer, du vil blokere. Indstil ‘Vælg tilgængelighed’ for de valgte datoer, for at ændre statusen til ‘ikke tilgængelig’. Klik på ‘Bekræft’ for at indsende dine ændringer.

Hvis du bruger andre platforme til at annoncere din ejendom, kan du nemt synkronisere dem med din Wimdu kalender. Klik her for mere information om synkronisering af din kalender.

Klik her for mere information om, hvordan du vælger et datointerval i kalenderen.