Hvorfor kan jeg ikke indtaste min adresse?

Hvis du ikke kan indtaste adressen på din ejendom, skal du kontakte vores kundeservice med breddegrad og længdegrad til din ejendom, og et medlem af personalet vil indtaste adressen for dig.

bredde og længde kan findes ved at gå til http://dk.mygeoposition.com/. Skriv din adresse i søgefeltet og klik på ‘Beregn Geodata’ eller alternativt med ‘Enter’ på dit tastatur. En boks vises på skærmen med de korrekte længde- og breddegrader.