Hvad gør jeg hvis mine priser ikke er korrekte?

For at ændre prissætningen af en annonce, skal du logge ind på din brugerkonto og gå til ‘Mine annoncer’. Klik på ‘Rediger annonce’ ud for den annonce, som du gerne vil ændre prisfastsættelsen for. Klik på ‘Priser og Vilkår’, indtast de nye oplysninger og klik på ‘Gem’.

Hvis du har indset, at prisen er forkert for en annonce på tidspunktet for modtagelse af en anmodning, bør du afvise bestillingen og opdatere prisen ved hjælp af ovenstående trin. Kontakt gæsten ved hjælp af Wimdu besked service og lad dem vide, at prisen var forkert, og at de kan bestille boligen igen med den korrekte pris.

Hvis du allerede har accepteret bookinganmodning, bør du kontakte gæsten og vores kundeservice for at informere dem om fejlen. Hvis gæsten accepterer den nye pris, vil vores kundeservice ændre reservationen for dig. Hvis gæsterne ikke accepterer den nye pris, skal du annullere reservationen og skal betale etafbestillingsgebyr.

Vær opmærksom på, at der ingen garanti er for, at gæsten vil acceptere den opdaterede pris , især hvis den er højere end den oprindelige pris. Det er derfor meget vigtigt at altid sikrer dig, at dine priser er opdateret, så du ikke behøver at afslå anmodninger.