Hvordan kan jeg aktivere Øjeblikkelig Booking?

Hvis du er berettiget til Øjeblikkelig Booking funktionen, vil et Øjeblikkelig Booking banner vises på ‘ Mit skrivebord ’ i din brugerkonto. Ved at klikke på dette banner kan du anmode om Øjeblikkelig Booking for dine annoncer. Vi vil informere dig, så snart funktionen er aktiveret.

Hvis du har flere boliger og kun ønsker Øjeblikkelig Booking aktiveret for nogle af dem, skal du kontakte vores kundeservice.

Klik her for mere information om Øjeblikkelig Booking.