Hvordan kan jeg rette i min kalender?

Din kalender kan redigeres ved at logge ind på din brugerkonto og klikke på ‘Mine annoncer’. Klik på ‘Se kalender’ for at vise din kalender. Her kan du:

• Se tilgængeligheden af dine annoncer,
  • Angive et minimum ophold;
  • Angive daglige, ugentlige og månedlige rater for forskellige perioder i løbet af året (sæsonbestemt priser);
  • Angive gentagne priser og nulstil særlige priser og minimum ophold.

Klik her for mere information om, hvordan du styrer din kalender.