Hvordan kan jeg rette i min kalender?

Din kalender kan ændres ved at logge ind på din konto, gå til 'Vært Indstillinger' og klik på ‘Mine annoncer’. Klik på ‘Se kalender’ for at vise din kalender. Her kan du:

• Se tilgængeligheden af dine annoncer,
  • Angive et minimum ophold;
  • Angive daglige, ugentlige og månedlige rater for forskellige perioder i løbet af året (sæsonbestemt priser);
  • Angive gentagne priser og nulstil særlige priser og minimum ophold.

Klik her for mere information om, hvordan du styrer din kalender.