Hvordan opretter jeg en brugerkonto?

Opret en brugerkonto på Wimdu ved at klikke på ‘Log ind her’ i øverste højre hjørne af hjemmesiden. Klik derefter på ‘Tilmeld dig her’. Du kan logge ind via din Facebook-profil, eller du kan indtaste dit navn, emailadresse og ønskede adgangskode for at registrere dig.

Så snart du klikker på ‘Registrer’, vil du blive bragt direkte til din nye brugerprofil, hvor du kan udfylde din profil. Du skal uploade et billede af dig selv uden firmanavne og det er obligatorisk, at du giver et gyldigt telefonnummer og emailadresse.

Fuldførelse af din brugerkonto forbedrer din åbenhed som vært. Det er også en god måde for dig at introducere dig selv til gæster - ved at give en fuld profil om dig selv, kan du øge muligheden for bookinger, da de fleste gæster foretrækker at vide lidt om værten på forhånd.

At have en fuldført brugerprofil giver dig også mulighed for at nyde godt af Wimdus specielle funktioner såsom Øjeblikkelig Booking eller klik her for mere information om, hvordan du administrere din Wimdu brugerkonto.