Vil min betaling blive forsvarligt behandlet?

Betalinger vil blive behandlet sikkert gennem krypterede forbindelser. Så snart du har sendt en bookinganmodning, vil det totale bookingbeløb blive reserveret på din bank- eller Paypal konto. Beløbet vil først blive trukket fra din konto, hvis værten accepterer din anmodning. Hvis værten ikke accepterer din anmodning inden for 24 timer, vil bookingbeløbet frigivet på din konto. Bemærk venligst, at hvis du sender en bookinganmodning via andre betalingsmetoder, såsom Sofort Überweisung, vil beløbet blive trukket med det samme.

For at undgå svindel angreb, bør du huske at Wimdu aldrig vil bede dig om dit password eller kreditkort informationer via email, telefonopkald eller SMS. Det er vigtigt, at du altid er på vagt og forbliver mistænksom overfor kilder, der spørger efter dine legimitationsoplysninger og andre personlige informationer. I tilfælde af tvivl, please kontakt os.