Can jeg bede om en faktura for min booking?

Ja, du kan anmode om en faktura for din booking. Du kan gøre det ved at:

• Gå til dit 'Skrivebord' på din brugerkonto og klikke på ‘Mine rejser’
  • Vælge den rejse du ønsker at anmode om en faktura til
  • Klik på ‘Booking detaljer’
  • Klik på ‘Anmod om faktura’
  • Indtast dine faktureringsoplysninger og send din anmodning

Din vært vil modtage din anmodning og vil vende tilbage til dig via email eller anden foretrukket kommunikationsmetode. Værter er forsynet med et værktøj til at uadarbejde en faktura til dig. Hvis værten ikke svarer på din faktura anmodning, bør du venligst kontakte os og vi vil hjælpe dig med at komme i kontakt med dem.