Hvordan annullerer jeg min booking?

Alle afbestillinger skal foretages gennem Wimdu, for at sikre en sikker og let proces. Hvis du ikke kan forpligte dig til en bookinganmodning eller er nødt til at annullere en booking, skal du venligst udfylde denne kontakt formular. Du skal sikre dig at du inkluderer dine bookingkoder og den email adresse, der er tilknyttet din Wimdu brugerkonto. Vores Kunde Support Team vil behandle din anmodning om afbestilling og informere værten. Du behøver ikke foretage dig yderligere. Annulleringen er ikke officiel før du har modtaget en bekræftelse fra os via email.

Det beløb der bliver refunderet afhænger af hvornår du har foretaget din annullering og værtens valgte afbestillingspolitik. En af tre afbestillingspolitikker, 'Fleksibel', ‘Moderat’ og ‘Streng, vil gælde for den bookede bolig. Du kan se hvor meget du vil få refunderet ved at gå til ‘Mine rejser’ på din brugerkonto. Vælg den rejse, som tilbagebetalingen gælder for og klik på ‘Booking detaljer’. Klik på ‘Afbestillingspolitik’ og systemet vil udregne hvor meget du vil få refunderet.

Klik her for mere information om vores afbestillingspolitik.

*Bemærk, at fra den 13. juli 2015 er reglen om "gratis aflysning" blevet trukket tilbage. Reglen om "Gratis afbestilling" og dens betingelser gælder stadig for alle reservationer, der er bekræftet eller reserveret før d. 13. Juli 2015 for de ejendomme, hvor udbyderen havde valgt "Gratis afbestilling" på bookingtidspunktet.