Er det muligt at betale ved ankomsten?

Betaling er kun mulig gennem det sikre betalingssystem på vores hjemmeside. Hvis en vært beder dig om at betale ved ankomsten, bør du kontakte os med det samme.

Ekstra gebyrer som sikkerheds depositum og rengøringsgebyr skal betales ved check-in. Du kan kontakte din vært ved at bruge vores Wimdu besked service, hvis du har spørgsmål om at betale ekstra gebyrer.

Klik her for mere information om hvornår beløbet vil blive opkrævet på dit kreditkort eller bankkonto etc.