Hvordan kan det være, at nogle boliger har få eller ingen bedømmelser? / Hvorfor er det vigtigt at læse bedømmelserne?

Nogle boliger kan være nye, en anden mulighed er at der endnu ikke nogle tidligere gæster, der har bedømt boligen. Boliger vil gradvist tilegne sig bedømmelser.

At læse bedømmelser er vigtigt når man skal vælge en bolig. Bedømmelserne giver dig et mere objektivt syn på den pågældende bolig, den giver dig mulighed for at vide mere om værten og ikke mindst om tidligere gæster nød deres ophold. Vi anbefaler at du læser bedømmelserne før du udfører en booking.

Vi anbefaler også at du bedømmer en bolig efter dit ophold, så fremtidige gæster kan få et klarere billede af hvad de skal forvente.

Klik her for mere information om hvorfor det er vigtigt at give en bedømmelse.