Hvordan virker Wimdu besked systemet på Wimdu Host App'en?

Wimdu besked service fungerer på præcis samme måde som på vores hjemmeside.

Der er en ‘Indbakke’, hvor alle dine beskeder vil blive gemt. Herfra har du adgang til alle dine samtaler, selv hvis du ikke er forbundet til internettet.

Når du er forbundet til internettet, kan du sende beskeder til dine gæster, mens du er på farten. Hvis du accepterer ‘push beskeder’ for App'en, vil du hver gang du modtager en besked fra din gæst, øjeblikkeligt få en meddelelse herom.