Hvordan virker Wimdu Host App'en?

Wimdu Host App'en gør det muligt for værter at besvare beskeder, og acceptere og afvise bookinger når de er på farten ved at bruge deres iPhone.

Værter der bruger Wimdu Host App'en vil kunne acceptere og afvise bookinger meget hurtigere, forbedre deres rangering og antallet af bookinger de modtager via Wimdu. De vil også kunne modtage beskeder fra deres gæster når som helst, hvilket vil forbedre både gæstens og værtens oplevelse.