Hvorfor er bedømmelser så vigtige? Hvordan får jeg bedømmelser?

At have gæstevurderinger af din ejendom er vigtig, da potentielle gæster kan lide at læse anmeldelser. Jo bedre anmeldelser, jo mere sandsynligt er det at gæster vil reservere din bolig.

En måde at få gæsteanmeldelser på er, at indsende din bedømmelse af gæsten. Hvis en vært besømmer en gæst, er gæsten mere tilbøjelige til selv at give en bedømmelse. Du kan også få bedømmelser ved at bede gæsten efter deres ophold, hvis alt var ok og blot bede dem om at efterlade en bedømmelse.