Hvordan behandler jeg en faktura til en gæst?

Wimdu giver dig en nem måde at udarbejde en faktura til din gæst. Din gæst skal først anmode om en faktura og udfylde deres faktureringsoplysninger. Det kan de gøre ved at gå til skrivebordet i deres brugerkonto, klikke på ‘Mine rejser’ og derefter ‘Booking Detaljer’ efterfulgt af ‘Anmod om faktura’. Du vil herefter modtage en email med deres faktureringsoplysninger, som du kan bruge til at oprette din egen faktura. Alternativt kan du bruge vores online faktura værktøj, ved at følge instruktionerne i emailen.

Hvis din gæst beder om en faktura direkte, skal du rådgive dem til at sende en anmodning via vores system.

Hvis du har yderligere spørgsmål, skal du kontakte vores kundeservice.