Hvordan fungerer check-in? Skal jeg selv udlevere nøglerne?

Når du har bekræftet en bookinganmodning, foreslår vi, at du sender gæsten yderligere oplysninger, der kan gøre det nemmere for gæsten at nå frem til ejendommen og for at bekræfte tid og sted for check-in. Du kan blive enig med gæsten om et fast tidspunkt eller du kan foreslå, at de ringer til dig 1-2 timer før de ankommer til ejendommen.

I tilfælde af at du ikke kan levere nøglerne personligt, er det også muligt at vælge en person, du har tillid til at give gæsten nøglerne. Du skal dog meddele gæsten på forhånd, om hvem der vil udføre overdragelsen, så de ved hvad de skal forvente. Hvis du har et kontor, hvor gæsten kan hente nøglerne, kan du også bede dem om at komme der for at hente dem.

Du kan finde flere oplysninger ved at klikke her og for at se vores standarder og retningslinjer for værter.