Hvad er Øjeblikkelig Booking og hvordan virker det?

Med Øjeblikkelig Booking vil du gennemgå en hurtigere, enklere og mere bekvem booking proces. Med Øjeblikkelig Booking, vil alle bookinger foretaget mere end 5 dage før check-in blive accepteret automatisk, uden du behøver at bekræfte anmodningen. Du vil modtage en bekræftelses email og en sms der informerer dig om din nye booking. Hvis reservationen er lavet mindre end 5 dage før check-in, vil du modtage en anmodning. Du kan derefter acceptere som sædvanlig via email, SMS eller ved at logge ind på din brugerkonto.