Kan jeg opkræve et rengøringsgebyr?

Du kan opkræve et rengøringsgebyr for din bolig.

Dette kan gøres ved at gå til ‘Mine Annoncer’ i din brugerkonto. Klik på ‘Rediger annonce’ i højre side af siden. Gå til ‘Priser og Vilkår’ og indtast det beløb, du ønsker at opkræve som et rengøringsgebyr på ‘Yderligere omkostninger’. Klik på ‘Gem’. Dette er den nemmeste måde for både dig og din gæst.

Hvis du ønsker at opkræve et valgfrit rengøringsgebyr for din ejendom, er det obligatorisk at inkludere det under husreglerne i din boligbeskrivelse. Det er ikke muligt at bede gæsterne om et rengøringsgebyr, hvis det ikke er nævnt i din annonce eller i sektionen for ekstraomkostninger (som forklaret ovenfor).

Du skal være opmærksom på, at inddragelsen af ekstra gebyrer kan afskrække gæster fra at booke din ejendom.