Hvordan kan jeg importere min Airbnb, Google eller HomeAway kalender til min Wimdu kalender?

Ved at benytte Calendar Synchronization: Import en kalender funktion i “Dine annoncér > Se kalender” på din konto, du kan automatisk holde din Wimdu kalender synkroniseret med eksterne kalender platformer som benytter standard iCal format. Vær opmærksom på at du kun kan importe funktionelle ICS filer.

Vil du importere en kalender fra andre eksterne platforme, kan du læse her hvordan.

Airbnb

Sådan importerer du din Airbnb kalender med 3 skridt:

1 - Login på Airbnb og gå til “Sync Calendars” (Vært > Kalender > Vælg den annonce du vil synkronisere > Indstillinger for tilgængelighed (øverst til højre) > Synkroniser kalender)

2 - Klik på “Eksporter Kalender” og kopier linket

3 - Indsæt linket i din Wimdu kalender, navngiv din kalender og klik “Bekræft” (findes i Mine Annoncer > Se Kalender)

Google

Sådan importerer du din Google Kalender med 4 skridt:

VIGTIGT: Husk at din Google Kalender skal indstilles til en offentlig kalender før du kan synkronisere den med din Wimdu kalender. Du kan opdatere adgangen i “Adgangstilladelser” sektionen i Google Kalender indstillinger.

1- Klik på tandhjulet øverst til højre i din Google Kalender og klik på “Indstillinger

2- Gå til “Kalender” og klik på den kalender du vil importere. Scroll ned til sektionen og “Integrer Kalender”.

3-Klik på “Offentlig adresse i iCal format” og kopier linket. Efter at have kopieret linket i Ical format, skal du huske at gøre din kalender offentlig.

Gør din kalender offentlig:

4-Kopier iCal linked ind i kalender sessionen af din annonce i “importer kalender” på Wimdu, navngiv din kalender og klik på “Bekræft

HomeAway

Sådan importerer du din HomeAway kalender med 3 skridt:

1 - Login som udlejer på HomaAway og gå til Import/Eksport Kalender ikonet (Vært > Kalender > Vælg den annonce du vil synkronisere > Kalender > Import/Eksport Kalender ikon)

2 - Klik på “Eksport Kalender” og kopier linket

3 - Kopier linket ind i din Wimdu kalender, navngiv din kalender og klik “Importer” (Placeret i Mine Annoncer > Kalender).