Hvordan opsætter jeg gennemgående priser?

Hvis du ønsker at indstille særlige priser for visse dage i ugen (f.eks weekender), skal du sætte kryds i ‘Indstil gentagne priser’ direkte under kalendervisningen. Vælg de dage i ugen, du vil opdatere og vælg startdato og slutdato i ‘Vælg en række datoer’. Indtast den ønskede pris i ‘Indstil ny pris’. Klik på ‘Indsend’

Når disse trin er gennemført, kan du se de nye priser i kalendervisningen.