Hvordan sætter jeg daglige, ugentlige og månedlige priser for forskellige sæsoner?

Priser kan hæves og/eller rabatter kan anvendes på din annonce i forskellige perioder, fx hvis du forventer større efterspørgsel, fordi der er en festival eller større sportsbegivenhed i din by og midlertidigt vil hæve prisen.

Hvis du vil indstille daglige, ugentlige og månedlige satser for forskellige perioder i løbet af året, skal du vælge de datoer, du ønsker at indtaste en særlig pris for. Indtast din daglige pris for disse datoer i feltet ‘Indstil ny dagspris’.

Hvis du vil indstille en særlig ugentlig eller månedlig sats for de valgte datoer, eller en rabat for længere ophold, skal du bruge ‘Indstil ny pris for ophold på 7 + nætter’ eller ‘Indstil ny pris for ophold på 28+ nætter’. Klik på “Bekræft” for at indsende dine ændringer.

Hvis du ønsker at opkræve konstante daglige, ugentlige og månedlige rater på alle tidspunkter, skal du blot bruge ‘Priser og Vilkår’.

Klik her for mere information om valg af et datointerval i kalenderen.

Klik her for mere information om priser og vilkår.