Hvordan indstiller jeg et minimum ophold?

Hvis du vil indstille en minimum ophold for en bestemt tidsperiode, skal du bruge kalenderen til at vise de datoer, som du vil indstille til et minimum ophold. I bunden af sektionen, vil du se en rullemenu med titlen ‘Opret særligt minimum ophold’. Vælg din minimum længde af ophold, blandt de tilgængelige muligheder. Klik på ‘Bekræft’ for at indsende dine ændringer