Hvordan vælger jeg et tidsinterval i min kalender?

For at foretage ændringer i kalenderindstillingerne, skal du først angive en dato eller et datointerval, som du vil anvende ændringerne på.

For at vælge en dato, skal du klikke på den i kalenderen og et pop-up-vindue vises med de indstillinger, du kan ændre. Du kan vælge flere datoer, hvis de ikke er i rækkefølge (dvs. 17., 19. og 27.), skal du holde CTRL-tasten nede og klikke på hver dato du ønsker at markere. Når du har valgt de ønskede datoer, skal du slippe CTRL-tasten. Du kan vælge flere datoer, der er i rækkefølge, ved at klikke på startdatoen og træk musen til slutdatoen for det ønskede datointerval.

Når du vælger en dato ved hjælp af kalenderdisplayet, vises et pop op-vindue med de tilgængelige muligheder for at datointerval.

For at vælge en enkelt dato eller datointerval, kan du også udfylde felterne vist i afsnittet under kalendervisning. Du skal blot indtaste de ønskede start- og slutdatoer i ‘Vælg en række datoer’. Du kan derefter bruge menuen under kalenderdisplayet til at redigere dine tilgængeligheds- og prisindstillinger for de valgte datoer.