Hvordan kan jeg aktivere SMS notifikationer for bookinganmodninger? Hvordan fungerer det?

For at aktivere SMS notifikationer:

• Gå til ‘Profil Indstillinger’ på din brugerkonto.
  • Klik på ‘SMS meddelelser’.
  • Indtast dit mobilnummer og kontroller ‘Modtag SMS’ feltet ud for de annoncer, du ønsker at modtage SMS-beskeder til.
  • Klik på ‘Gem’.

Du kan angive en individuel kode for hver af dine annoncer. Denne kode vil blive sendt med SMS og gør det lettere for dig at identificere den bolig, der har modtaget en bookinganmodning. Koden kan bestå af op til 8 tegn (alfanumeriske). For at indstille en individuel kode til dine annoncer:

• Gå til ‘Profil Indstillinger’ på din brugerkonto og klik på ‘SMS meddelelser’.
  • Ved siden af hver annonce, vil du se et ‘Din kode’ felt, med en kode der allerede er indtastet.
  • Indtast din egen individuelle kode i feltet og klik på ‘Gem’.

Ved at aktivere SMS-funktionen, vil du modtage en meddelelse via SMS, hver gang du får en forespørgsel om en af dine annoncer. Besvar med nummeret ‘11’ for at acceptere en forespørgsel, eller svar med nummeret ‘99’, for at afvise en forespørgsel. Svar altid fra det telefonnummer, hvortil anmeldelsen er sendt, ellers kan vores system ikke behandle dit svar korrekt.

Det er helt gratis at modtage SMS-beskeder fra Wimdu. Besvarelser af SMS'er vil koste det samme som en standard besked. Du kan modtage meddelelser fra forskellige numre, da det afhænger af vores netværksudbyder. Bemærk, at besvarelse af et nummer fra udlandet kan medføre højere omkostninger.