Hvordan kan jeg aktivere SMS notifikationer for bookinganmodninger? Hvordan fungerer det?

For at aktivere SMS notifikationer:

• Gå til ‘Kontoindstillinger’ på din brugerkonto.
  • Klik på ‘Notifikationer’.
  • Indtast dit mobilnummer og kontroller ‘Modtag SMS’ feltet ud for de annoncer, du ønsker at modtage SMS-beskeder til.
  • Klik på ‘Gem’.

Du kan angive en individuel kode for hver af dine annoncer. Denne kode vil blive sendt med SMS og gør det lettere for dig at identificere den bolig, der har modtaget en booking anmodning. Du kan ændre dette i Notifikationer under Din Konto ved at indtaste den kode/navn du vil give din annonce og klik "Gem". Koden kan have max 12 karakter (alfanumeriske).

ed aktivering af SMS-funktionen vil du modtage en notifikation via SMS når du modtager en bestilling på en af dine annoncer. Send en besked med nummeret ‘11’ og accepterer dermed bestillingen, eller send en besked med nummeret ‘99’ og afvis bestillingen. Send kun beskeder med det telefonnummer der er tilknyttet din konto, ellers kan vores system ikke genkende dig.

Det er helt gratis at modtage SMS-beskeder fra Wimdu. Besvarelser af SMS'er vil koste det samme som en standard besked. Du kan modtage meddelelser fra forskellige numre, da det afhænger af vores netværksudbyder. Bemærk, at besvarelse af et nummer fra udlandet kan medføre højere omkostninger.