Hvad gør jeg hvis jeg har glemt mit password?

Hvis du har glemt dit password, så klik venligst her for at anmode om et nyt. Med det samme du er blevet omdirigeret, vil du blive bedt om at indtaste din email adresse, der er forbundet med din Wimdu brugerkonto. En email med et link, vil blive sendt til denne adresse. Klik på linket, indtast dit nye password, indtast passwordet endnu en gang for at bekræfte og klik så ‘send’ for at ændre dit password.