Hvordan kan jeg skrive en anmeldelse om boligen?

For at hjælpe fremtidige gæster til at træffe informerede og fornuftige valg i forhold til booking af bolig, så skriv venligst en anmeldelse af boligen - det tager kun 2 minutter og gavner Wimdu fællesskabet!

Efter dit ophold hos Wimdu, vil vi sende dig en email med et link hvori du kan skrive din anmeldelse. Du kan også bedømme boligen efter dit ophold ved at gå direkte til 'Anmeldelser' knappen på din brugerkonto.